Ormer ICT staat nooit stil

Nieuws

Wij houden jou graag op de hoogte van het laatste nieuws.

Nieuws Ormer ICT

Ormer ICT ski-trip 2024

Afgelopen week was het eindelijk weer zover! Een aantal collega’s van Ormer ICT zijn op de jaarlijkse ski-trip geweest naar Hinterglemm. Ondanks de warme temperaturen was er gelukkig nog genoeg sneeuw te vinden in de bergen. Het was een geweldige trip en we kijken weer uit naar volgend jaar!

Lees meer

Ormer ICT bundelt krachten met Aquadis

Ormer ICT kondigt met trots aan een strategisch belang te hebben genomen in Aquadis, een specialist in softwareontwikkeling uit Woerden. De voortdurende groei en ambitie van beide bedrijven maakte dat zij elkaar snel vonden in de samenwerking. Beide ondernemingen, met decennia aan ervaring en leiderschap binnen hun expertise, delen een visie op het bieden van dienstverlening en innovatieve oplossingen aan hun klanten.

Lees meer
Multi-factor authenticatie

Moet elke organisatie Multi-Factor Authenticatie hebben?

In de wereld van informatiebeveiliging is de term ‘Multi-Factor Authenticatie’ (MFA) een steeds terugkerend onderwerp. De vraag of elke organisatie MFA moet implementeren, is relevant als je kijkt naar de toenemende digitale dreigingen. In deze blog duiken we in de kern van MFA en onderzoeken we de voordelen en overwegingen die komen kijken bij de implementatie ervan.

Lees meer
De graafschap kiest voor Tymes 4 van Ormer ICT

De Graafschap kiest voor ticketingplatform Tymes4 van Ormer ICT

Met ingang van volgend seizoen brengt de Graafschap alle ticketingactiviteiten onder bij Tymes4, het speciaal door Ormer ICT Software Development ontwikkelde digitale ticketingplatform voor professionele voetbalorganisaties. De Graafschap-supporters zien binnenkort een andere online omgeving als zij hun wedstrijdkaarten aanschaffen. Daarmee wordt een nieuwe online ticketshop gerealiseerd voor supporters en krijgen zakelijke relaties de beschikking over een online portaal om hun kaarten te beheren en gasten uit te nodigen.

Lees meer
Roda JC kiest voor Tymes4

Roda JC en Ormer ICT zetten volgende stap in samenwerking

Roda JC Kerkrade en Ormer ICT, de leverancier van het ticketingplatform Tymes4, hebben de huidige samenwerking voor de duur van vijf seizoenen verlengd.

Lees meer

Geen resultaten gevonden.